Rescuekoiran adoptiovalmennus

Oletteko päättäneet adoptoida rescuekoiran tai kodinvaihtajan? Kaipaatteko tukea koiran sopeutumiseen uudessa kodissa?

Voimme olla mukana koko prosessin aikana. Autamme teitä valitsemaan koiraa, valmistautumaan sen saapumiseen, tukemaan sitä saapuessaan sekä sopeutumaan teidän elämään. Adoptiopaketti muokataan teidän tarpeiden mukaiseksi.  

Oli sitten kyseessä kodin vaihtaminen tai ylipäätään asumiseen sisätiloissa, muutos voi olla järkyttävä koiralle. Uutena omistajana haluaa tietenkin tarjota koiralle parhaimman mahdollisen alun ja luoda siihen hyvän suhteen alusta alkaen. Ensimmäiset kuukaudet voi olla erityisen haastavia, ja samalla myös se aika, jolloin koiralle pitää opettaa toivottuja taitoja.  

Rescuekoiralla, joka on asunut kadulla tai ainoastaan löytöeläintalossa, voi olla hyvin vähän kokemusta hihnassa kävelystä tai sisäsiisteydestä. Koiralta saattaa myös puuttua muita tärkeitä taitoja, joita on jäänyt oppimatta sosiaalistumiskauden aikana. Tämä tarkoittaa, että koira voi pelätä monia meille arkisia asioita ja tilanteita, joihin törmää uudessa kodissa ja lähiympäristössä. On tärkeä tutustuttaa koira uusiin asioihin turvallisella ja positiivisella tavalla!  

Huom! Jos rescuekoira jo asuu teidän luona, ja haluatte apua tietyn ongelmakäytöksen kanssa, suosittelemme teille käytösvalmennusta.